duminică, 25 februarie 2018

Vestea TRISTA a acestei zile :( Din PACATE, Catalin Dezbracatu…





VEȘTI TRISTE ÎN LUMEA SHOWBIZULUI din România! Catalin Dezbracatu traieste o drama infernala. Mama e tintuita la pat de 15 ani, sora si fratele lui au murit
loading...

Codrut Keghes, actorul din echipa “Carcotasilor”, a divortat in 2014 de sotia sa, Laura, dar aceasta pare sa fie cea mai mica drama din viata sa.

Intr-un interviu din Adevarul, Dezbracatu a dezvaluittragediile care l-au marcat, atunci cand a vorbit despre cum gandeste momentele umoristice. “Inspiratia imi vine din context. Chiar daca ma doare burta, chiar daca o am pe mama de 15 ani la pat, cu sase operatii la cap, paralizata si cu bona permanenta.
Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau ca am frate si sora morti. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a parasit la patru ani.
Puteam sa o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magica sa iau de la oameni, sa duc in mine, sa transmit catre scena, catre televizor, sa filtrez acea energie si ei sa rada cu lacrimi”, a marturisit Dezbracatu.

loading...

Codruţ Kegheş, cunoscut de public după numele personajului “Cătălin Dezbrăcatu” pe care l-a interpretat ani de zile în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, s-a împăcat în cele din urmă cu fosta soţie, Laura Ion, după ce ajunseseră să se judece în instanţă pentru pensia alimentară, iar CANCAN.ro vă oferă acum în exclusivitate declaraţiile îndrăgitului om de televiziune! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)
Chiar dacă în anul 2015, Codruţ declara pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că au găsit o cale de înţelegere pentru binele băieţelului lor Ştefan, care avea la acea vreme şapte anişori, la scurt timp cei doi au ajuns la tribunal.
Din fericire însă, începutul de an 2017 le-a adus celor doi pacea mult dorită, gândindu-se că orice astfel de demers este unul toxic pentru fiul lor.
„Având în vedere că suntem doi părinţi maturi şi dorim în orice moment ce e mai bun pentru copilul nostru, am găsit prin mediere calea decentă şi normală pentru înţelegere şi normalitate emoţională şi psihică. Copilul are nevoie de părinţi, nu de un singur părinte! Suntem pe drumul cel bun şi asta doresc tuturor părinţilor cu o aşa situaţie!”, a declarat Codruţ Kegheş în exclusivitate pentru CANCAN.ro.
Dezbrăcatu` a ajuns cunoscut datorită unei emisiuni TV de la Prima care se numea ”Banc Show” şi unde a fost remarcat chiar de către Mihai Găinuşă, cel care i-a dat şi un job la „Cronica Cârcotaşilor”.
În 2007, Codruţ s-a căsătorit cu Laura, o brunetă frumoasă pe care o cunoscuse cu aproape doi ani în urmă la Predeal, iar şeful Găinuşă i-a fost şi naş. Din păcate însă, deşi păreau să fie un cuplu extrem de bine sudat, cei doi au divorţat, dar este de apreciat că au găsit o cale amiabilă, de dragul copilului lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @soratemplates