vineri, 23 februarie 2018

Cum afectează laptele tiroida.




Laptele de soia nu e cea mai sănătoasă dintre alegeri, chiar dacă e un înlocuitor nurritiv al laptelui de vacă.
loading...

Laptele de soia trebuie consumat cu atenție

Laptele de soia din comerț conține o serie de ingrediente care atentează la sănătatea noastră. Are în compoziție săruri de mare, arome, caragenan, carbonat de calciu și anumiți coloranți.

Soia conține nu doar toxine chimice, ci și toxine naturale care pot modifica ciclul menstrual. S-a dovedit că un consum ridicat de lapte de soia crește nevoia de vitamina B12 și vitamina D.
Acest tip de lapte conține hemaglutinină, o substanță care afectează celulele roșii din sânge, susțin numeroși cercetători.
Laptele de soia din comerț poate fi modificat genetic și contaminat cu pesticide, iar pesticidele afectează glanda tiroidă.
Mai mult, multe produse din soia, cele care nu specifică exact compoziția, au acid fitic care inhibă asimilarea calciului, a cuprului și a magneziului în corp.

loading...

Medicii germani au aflat că unele produse din soia au niveluri ridicate de aluminiu, fapt ce afectează sistemul nervos și rinichii.
Soia conține estrogeni care perturbă funcția endocrină și duce la infertilitate, uneori cauzând chiar și cancerul la sân.
E important de precizat că nu toate produsele din soia din comerț sunt periculoase. Trebuie să citești cu mare atenție ce scrie pe etichetele alimentelor la secțiunea compoziție.
E adevărat că soia ajută femeile care au trecut printr-un cancer mamar, însă ai grijă la ce fel de produse care conțin soia te raportezi. Repetăm, trebuie să citești cu mare atenție ce scrie pe ambalajul fiecărui produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @soratemplates