vineri, 23 februarie 2018

Cele 5 ingrediente care, combinate, reduc colesterolul și tensiunea arterială





Cele 5 ingrediente care, combinate, reduc colesterolul și tensiunea arterială


Grăsimile, prăjelile și dulciurile consumate în exces cresc colesterolul rău din sânge și contribuie din plin la dereglarea tensiunii arteriale.


Chiar și excesul de cafea, băutură care e recomandată de medici, este periculos pentru sănătatea fiecăruia.
Scăderea colesterolului rău din sânge este posibilă cu ajutorul unor ingrediente naturale. E suficient doar să le combinați.

loading...

Remediul natural se folosește timp de o săptămână. Iată care sunt cele 5 ingrediente magice: o lingură de oțet de cidru de mere, o lingură de suc de lămâie, o linguriță de miere, o lingură de praf de ghimbir și un cățel de usturoi.
Trebuie să pui toate aceste ingrediente într-un blender și să le amesteci cu aparatul electrocasnic timp de jumătate de minut.

Pune băutura la frigider timp de 5 zile, iar după expirarea celor 5 zile, începe să consumi câte o lingură cu vârf înainte de micul dejun, evident pe stomacul gol. Poți lua jumătate de linguriță și seara, înainte de cină.

Lista alimentelor care reduc colesterolul rău

OVĂZUL
Nu degeaba nutriționiștii recomandă consumul de ovăz la principala masă a zilei (care este micul dejun și nu prânzul). Dacă mănânci în fiecare dimineață, timp de 6 săptămâni, ovăz cu iaurt natural sau simplu, vei reduce colesterolul rău (LDL) cu până la 5,3%.

loading...


Cum se întâmplă asta? În mod natural! Fulgii de ovăz conține beta-glucan, o substanță care absoarbe colesterolul rău din sânge.
SOMONUL
Se știe că peștii conțin acizi grași Omega 3, iar aceștia sunt sperietorii bolilor de inimă. Omega 3 combate colesterolul rău, prin reducerea acestuia.
Acest lucru se întâmplă, potrivit cercetătorilor, prin procesul de ridicare a colesterolului bun cu circa 4% la un consum regulat de produse din pește, atunci când grăsimile saturate sunt înlocuite cu Omega-3. Tot pentru a combate colesterolul rău se pot mânca și sardine sau hering.
NUCILE
42 de grame de miez de nucă pe zi, timp de 6 zile = colesterol rău redus cu 5,4%! Iar asta o spun specialiștii, într-un studiu publicat recent în American Journal of Clinical Nutrition. Dacă se prelungește consumul de nuci până la o lună, colesterolul rău ajunge să fie redus cu până la 9,3%.
CEAIUL VERDE/ CEAIUL NEGRU
Ceaiurile negru și verde combat colesterolul rău din sânge datorită antioxidanților pe care îi conțin. Ceaiul negru este și mai eficient decât ceaiul verde, reducând până la 10% din grăsimile acumulate în sânge. Și asta, în doar trei săptămâni.

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @soratemplates