joi, 22 februarie 2018

Nu se mai opresc. „Din păcate, celebrul cântăreț Mihai Constantinescu A MURIT pe masa de operație”. Adevărul despre informația care a răspândit panica printre români!





Rețelele de socializare sunt invadate de o nouă informație morbidă. Știrea potrivit căreia Mihai Constantinescu a murit se dovedește a fi un nou fals grosolan menit doar să se propage pe rețelele de socializare și de a păcăli utilizatorii mai creduli

loading...


După ce în ultimele zile au fost „ucise” vedete precum Irina Loghin sau Sylvester Stallone, astăzi i-a venit „rândul” îndrăgitului cântăreț de muzică ușoară, Mihai Constantinescu. Informația minicinoasă s-a propagat cu rapiditate, iar utilizatorii rețelelor de socializare s-au împărțit în două tabere. Unii care transmiteau condoleanțe familiei îndurerate și alții, care încercau cu disperare să-și convingă semenii că nimic nu este adevărat.

loading...

Acesta a fost titlul știrii false care i-a speriat pe admiratorii marelui artist român
Așa cum s-a întâmplat și în precedentele două cazuri avem de-a face cu o știre FALSĂ, Mihai Constantinescu fiind cât se poate de viu și de în vervă, așa cum îl cunoaște o Românie întreagă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @soratemplates