luni, 19 februarie 2018

Au divortat acum 4 ani, iar acum Marcel Toader se MANDRESTE cu un lucru INJOSITOR pe care i l-a facut Gabrielei Cristea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva



Marcel Toader, mărturisire neașteptată despre Gabriela Cristea. Afaceristul a povestit în cadrul unei emisiuni la Antena 1, despre rochiile Gabrielei Cristea, care i-au rămas după divorțul de aceasta.
Marcel Toader a spus că a aruncat toate acele haine ale Gabrielei Cristea, în ciuda sumelor mari investite în rochiile de mătase ale fostei soții.

loading...

„Am rămas cu 40 de rochii de mătase. Am umplut un container cu rochii de mătase. Am avut hainele şi le-am aruncat.
Erau bani investiţi acolo, nu le-a mai purtat niciodată. De ce nu le-a luat dacă erau o amintire fantastică pentru ea?”, a afirmat Marcel Toader în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.
Omul de afaceri Marcel Toader a luat o decizie radicală. Acesta își vinde apartamentul în care a locuit cu patru dintre fostele sale partenere de viață.
Marcel Toader, care este în divorț cu interpreta de muzică populară Maria Constantin, este pus pe fapte mari.

loading...

Omul de afaceri Marcel Toader a luat o hotărâre definitivă în procesul de divorț cu Maria Constantin.
Marcel Toader și Maria Constantin au făcut să curgă multă cerneală anul trecut, după ce s-a aflat că divorțează. Omul de afaceri a scos atunci la iveală amănunte care mai de care mai șocante despre interpreta de muzică populară Maria Constantin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @soratemplates