luni, 19 februarie 2018

Mesaj furibund lansat de Tudor Chirilă, după flashmob-ul de senzație din Piața Victoriei: 'Câtă vreme nu se poate fura în liniște, programul nu funcționează'



Tudor Chirilă i-a taxat din noi pe guvernanți și a lăudat protestul mămicilor, din Piața Victoriei. Zeci de persoane au participat, duminică, la un protest în faţa Guvernului, nemulţumite de scăderea indemnizaţiilor de concediumedical, inclusiv prenatal. Oamenii au arătat cartonaşe roşii guvernanţilor.
loading...

"Au incercat cu legile justitiei si modificarile la codul penal(si nu se vor opri), dar nu merge atat de repede pe cat vor ei, apoi au fortat demiterea lui Kovesi, dar nici asta nu merge asa repede pe cat vor ei. Intrebarea fireasca e “ce mai urmeaza?”. Se pare ca nu reusesc sa-si implementeze programul de guvernare asa cum l-au gandit initial: coruptia la putere. Coruptia e la putere, dar mai e si pedepsita, iar asta e rau. Asta inseamna esecul programului de guvenare. Cata vreme nu se poate fura in liniste, programul de guvernare nu functioneaza. 
loading...

Ah, ca intre timp anomaliile fiscale afecteaza diverse categorii sociale, cum ar fi mamele in concediu de maternitate care risca o indemnatie micsorata, asta e alta problema. Se pare ca neimportanta", a scris Tudor chirilă pe Facebook.

Sursa:https://www.stiripesurse.ro/mesaj-furibund-lansat-de-tudor-chirila-dupa-flashmob-ul-de-senza-ie-din-pia-a-victoriei-cata-vreme-nu-se-poate-fura-in-lini-te-programul-nu-func-ioneaza_1249697.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us @soratemplates